Stilte Meditatie Retreat Hridaya | Ashram Sada Shiva Dham

datum: donderdag 10 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Stilte Meditatie Retreat Hridaya | Ashram Sada Shiva Dham

Hridaya Stilte Meditatie Retreat
in Vedische Ashram in Loenen op de Veluwe.

8 of 4 dagen mediteren incl. Yoga en inspirerende lezingen volgens de Hridaya filosofie. De teachings zijn gebaseerd op de eeuwenoude scripties van Advaita Vedanta, Yoga Sutra's van Patanjali, Yoga Pradipika, Tibetaans Buddhisme, Tantrisme, Sufisme en nog meer.

Wat is Hridaya?
Hridaya betekent Heart in Sanskrit of Spiritueel Hart, zoals we dat in Hridaya benoemen. Het verwijst naar onze diepste essentie, het Zelf in zijn puurste vorm voor de persoonlijkheid en diens conditionering.
De grondlegger van Hridaya is de gerealiseerde meester Sahajananda, Claudiu Trandafir. Het hoofdcentrum is in het tropische Mazunte, Mexico. Onlangs is er een nieuwe school en leefgemeenschap gestart in de omgeving van Lyon, Frankrijk, waar ze begonnen zijn met de renovatie van een oud kasteel, dat in een zeer goede staat verkeerd. Genoeg karma yoga te doen als je graag wil meewerken en je steentje bijdragen aan dit bijzondere project.

De Yoga & Meditatie die voort springen samengevat in de Hridaya methodiek zijn erop gericht om de juiste condities te creƫren in ons lichaam & geest om deze essentie, die in een ieder van ons verborgen ligt te onthullen. De vingerwijzing die gegeven wordt is Stilte. Stilte maakt het mogelijk om met deze frequentie van het Hart te resoneren en ons te openen in overgave voor de meer subtiele lagen van wie we zijn.

Mauna - In nobele Stilte Zijn
Je bent in nobele stilte (Mauna) zonder te praten en externe afleiding. Om echt tot je Zelf te kunnen komen en je over te geven aan de diepte van het Spiritueel Hart, onze ware natuur. Een dankbaar geschenk wat kan zorgen tot blijvende diepe innerlijke transformaties.

Docenten:
Arja Ananda
Mathijs Mulder
Uma Esmeralda
Drie gepassioneerde en gecertificeerde Hridaya Teachers, getraind In Mexico (500h TTC).

Meer volgt heel binnenkort

bron: https://www.facebook.com/events/306556789799318/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Brummen | 112 alarmeringen Brummen | Goedkoop Tanken in Brummen | Supermarkten in Brummen | Weerbericht Brummen