Zomerse ACRO YOGA Workshop met Monic en Mariken | Piek Studio

datum: zondag 25 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Zomerse ACRO YOGA Workshop met Monic en Mariken | Piek Studio

Ben je avontuurlijk ingesteld? Hang je graag op de kop op andermans voeten? Of ben je juist een beetje terughoudend en wil je jezelf toch een keertje uitdagen?

Doe dan mee met deze acroyoga workshop!

In deze drie uur durende workshop maak je onder leiding van Monic Jansen en Mariken Janssen kennis met acro yoga op een laagdrempelige, ontspannen manier.

Ik vind acro yoga een fantastische, speelse manier om contact te maken met de ander. Terwijl je vliegt, draait, op de kop hangt, soms misschien valt, verbinden lichamen moeiteloos en op een dieper niveau met elkaar.

De workshop begint met een gezamenlijke warming up. Daarna ga je in groepjes van 3 of 4 deelnemers experimenteren met acro yoga oefeningen, waarbij er altijd 1 of 2 personen fungeren als “spotter” (die vangen op als er iets uit balans raakt… ☺). Zo blijft het veilig en komt iedereen aan de beurt om te vliegen, als basis te dienen en als opvangdienst voor de vlieger mocht er iets mis gaan.
We sluiten de workshop weer gezamenlijk af met een fijne cooling down.

Je kunt je in je eentje aanmelden of samen met een partner (je man/vrouw, (schoon)moeder/vader, (schoon)zoon/dochter, collega, buurvrouw, etc...). Als je je alleen aanmeldt, koppelen we je aan een andere deelnemer.

Kosten voor de workshop:
€25 per persoon
€40 per koppel

Aanmelding via info@piekstudio.nl, betaalgegevens volgen na opgave!

bron: https://www.facebook.com/events/1754070341520175/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Brummen | 112 alarmeringen Brummen | Goedkoop Tanken in Brummen | Supermarkten in Brummen | Weerbericht Brummen